Dugnadsgrupper

Madsebakken teater er basert på dugnad fra medlemmer og foreldre. Hvert medlem må være representert i en av dugnadsgruppene nedenfor.

Instruktør, regi og manus
Instruktør, manus og regi gruppen består av de som instruerer, og rett og slett lager forestillingen. Her er det øsnkelig med STORT engasjement og gjerne tidligere erfaringer…

SCENOGRAFI
Scenografi står i hovedsak for bygging av kulisser til de ulike forestillingene. Gruppen arbeider etter tegninger og instruksjoner fra regissøren av den aktuelle oppsetting . I tillegg har denne gruppen ansvar for all dekor og rekvisitter som benyttes under forestillingen. De viktigste oppgavene er produksjon og maling av kulisser og anskaffelse av rekvisitter og alt som trengs på scenen til den aktuelle forestillingen.


KOSTYME & SMINKE

Sminkegruppa er hovedsakelig i arbeid under oppkjøring og kjøring av forestillinger. Dette arbeidet fordeles gjerne slik at 2 personer er til stede under forestillinger og hjelper skuespillerne.
Kostymegruppen arbeider også med å sy og lage kostymer til forestillingene.


MARKEDSFØRING
Denne gruppas hovedoppgaver består av annonsering, produsering og trykking av flyers, plakater, bannere, program etc. til hver forestilling. I tillegg til dette er det markedsgruppen som har ansvaret for facebook og web-sider.
Å fylle salen er og blir vår viktigste oppgave, og kreative ideer og løsninger er i den sammenheng essensielt.


REKVISITTER
Rekvisitter er en viktig jobb. Vi har foreløpig ingenting, så her må vi starte fra begynnelsen! Her ønsker vi noen mer stort kontaktnett slik at vi kan få lånt rekvisitter.


Teknisk
Teknisk har ansvar for lyd og lys. Alt fra rigging av arrangementet, styring av lyd og lys under forestillinger, dertil trådløse mikrofoner og manuelle bevegelige lys. Noen forestillinger krever kanskje noe videomateriale og både produksjon og fremvisning/display av dette kan teknisk hjelpe med. Teknisk baserer seg på å låne/leie utstyr, så om du har utstyr som kan brukes setter vi umåtelig stor pris på det. Kanskje skal det også gjøres opptak av forestillingen?